BURSA / OSMANGAZİ - Çınar Anadolu Lisesi

MY CITY IN UNESCO WORLD HERITAGE LIST

Çınar Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Güler Elçin ERGÜVEN'in kuruculuğunu üstlendiği bu projede Fatih MTAL ile ortak çalıştık ve toplamda 13 öğrenci ve 3 öğretmenin katılımını sağladık. Proje dili İngilizce'dir. Projenin amacı UNESCO World Heritage List hakkında farkındalık yaratmak, şehrimiz Bursa'da yer alan bu listedeki yerleri tanıyıp tanıtmak ve bunları yaparken de Web 2 araçlarını kullanmaktı. Öğrenciler grup içinde uyumlu bir şekilde çalışarak hedef dil İngilizce'yi sınıf dışında başka ortamlarda kullanma şansı da elde etmişlerdir. Logo, poster, anket ve bir son ürün olarak da katalog hazırlayan öğrenciler bir de uzman konuk katılımlı tanıtım toplantısı düzenlemişlerdir. Proje sonucunda yapılan kalite etiketi başvurusu olumlu sonuçlanmış ve projemiz Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazanmıştır.

12-02-2023

Yayın: 12.02.2023 - Güncelleme: 12.02.2023 20:37 - Görüntülenme: 198